Predstavujeme vám produkty, ktoré v roku 2023 ovládli vaše kúpeľne.

Novinka a okamžitá hviezda pre poškodené vlasy

Bond RX Shampoo & Conditioner

Rad Bond RX bol predstavený tento rok a vďaka svojej technológii sa okamžite stal absolútnou hviezdou. Produkty sú ideálne na chemicky ošetrené a poškodené vlasy. Technológia Bond RX obnovuje poškodené disulfidové mostíky vo vlasoch a tie sú vďaka tomu pevnejšie, ovládateľnejšie a viditeľne zdravšie.

Bond RX Shampoo, 250 ml, DPC 31,24 €

Bond RX Conditioner, 200 ml, DPC 34,51 €

Milovaná stálica

Tea Tree Lemon Sage Thickening Spray

Fantastickému objemu od korienkov nikto nepovie nie. Thickening Spray posilňuje jemné vlasy. Vďaka panthenolu a posilňujúcim zložkám dodáva objem a efektívne stylingové živice poskytujú kontrolu. Povznášajúci citrón, šalvia, chladivá mäta pieporná a prírodný čajovník čakajú aj na vás.

Tea Tree Lemon Sage Thickening Spray, 200 ml, DPC 749 Kč / 27,24 €

Pre krásne vlasy aj planétu

Clean Beauty Everyday Leave-In Spray

Nasýtený organickým, za studena lisovaným arganovým olejom a šťavnatou aloe vera, tento bezoplachový kondicionér bez silikónov dodáva výživu, hydratáciu a lesk na transformáciu matných vlasov. Vyrobený z ingrediencií z 90% prírodného pôvodu, ktoré poskytujú profesionálne výsledky v recyklovateľných obaloch na biologickej báze vyrobených z 90% z cukrovej trstiny. Pre krásne vlasy aj krásnu planétu.

Clean Beauty Everyday Leave-In Spray, 150 ml, DPC 979 Kč / 35,60 €

Krotiteľ vlasov aj času 

Paul Mitchell® Super Skinny Serum

So Super Skinny Serom skrátite dobu fúkania až o 30%. Tento celosvetový best-seller pomáha urýchliť schnutie, takže rýchlejšie získate hodvábne hladké výsledky.  Receptúra ​​odolná proti vlhkosti obsahuje ľahké silikóny, ktoré upravujú a uzatvárajú kutikulu a zanechávajú vlasy bez krepatenia za akéhokoľvek počasia. Jednoducho si votrite jednu pumpičku vyhladzujúceho vlasového séra do dlaní a naneste na čisté, vlhké vlasy pred sušením pre hladké a lesklé pramene.

Paul Mitchell® Super Skinny Serum, 150 ml, DPC 1 099 Kč / 39,96 € 

V predaji v kaderníckych salónoch www.paulmitchell.cz/salony alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchell  eshop.paulmitchell.cz